HOU DE INSECTEN UIT DE BUURT EN GROEI!!!


Wist je dat je je essentiële oliën ook veilig op je kamerplanten kan gebruiken? Je kan er de vervelende insecten door weg houden en je planten een groei boost geven. Echt geweldig!


Ik vind planten in huis echt heel fijn. Ik hou ervan hoe ze de lucht in huis zuiveren. NASA-onderzoekers hebben studies en onderzoek gedaan naar de beste en meest efficiënte manieren om de lucht in ruimtestations te reinigen en ze bevelen 15-18 planten aan voor een huis of appartement. Planten kunnen gifstoffen via hun bladeren opnemen en dienen zo als een natuurlijke manier om de lucht in uw huis te filteren.

Of je nu een beginneling bent of al ervaring hebt in het onderhouden van planten, het is echt heel eenvoudig om met essentiële oliën zorg te gaan dragen voor hen. Gooi al die ‘roze korrels’ en plantenvoedsel uit de supermarkt/tuincentrum maar snel weg en kies voor een gezond en natuurlijk alternatief! Je planten zullen je er dankbaar voor zijn.

.

VAARWEL INSECTEN, een volledige natuurlijke ‘Pesticide’ Spray! Bestrijd en voorkom ongedierte zoals bladluizen, vliegen en kevers.

- 500ml spuitfles

- 10 druppels van elke olie: Rosemary, Clove, Peppermint en Orange

- 1 dopje Thieves Household cleaner

- Vul de rest met gedestilleerd water

- Spray dagelijks op je planten tot er geen insecten meer te zien zijn. Onderhoud nadien wekelijks.

GLANZENDE BLADEREN

Gebruik je dagelijkse huishoudreiniger om de bladeren van je planten schoon te maken

- 500 ml spuitfles

- 1 dopje van Thieves Household cleaner

- Vul de rest met water

- Spray op bladeren en neem eventueel met een doekje het stof weg.

GROEI MAAR!

Elk van de onderstaande oliën hebben een aantal speciale eigenschappen die de plantengroei stimuleren, vooral in een vroeg stadium.

- 500 ml spuitfles

- 10 druppels van elk: LEMONGRASS, GERANIUM en FRANKINCENSE

- Vul de rest van de fles met gedestilleerd water

- Goed schudden en spray rond de basis en de wortels.

BESTUIVING

Spray op je buitenplanten Lavender olie, om vlinders aan te trekken. Ook bijen worden hierdoor aangetrokken die zo op hun beurt voor de bestuiving en voorplanting zorgen.

Doe een paar druppel Lavender olie op een ijslollystokje en plaats deze in de potten of de tuin om zo bijen aan te trekken.

ZUIVEREN

Citrus Fresh is geweldig in het zuiveren van de lucht en het helpt je grond te zuiveren Voeg een druppel Citrus Fresh toe aan de grond of in je gieter voordat je water geeft ( Citrusoliën zijn ook geweldig om wortelrot weg te houden, net als lavender en peppermint)


Wil je alles in één keer tegelijk aan pakken? Dat kan ook! Doe dan zoals ik in een 500 ml spuitfles, 15 druppels Citrus Fresh, 15 Druppels Joy, een dopje Thieves Household Cleaner en de rest aanvullen met gedestilleerd water. Spray de volledige plant en potgrond hiermee in.Veel planten plezier!

Liefs,

Tina.


0 keer bekeken

Natuurlijk mooi en gezond

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Aanmelden voor nieuwsbrief

Thanks for submitting!

© 2020 by NatureWise. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now