EEN NIEUWE LOOK
Wat mij in het begin heel simpel leek heeft toch even geduurd. Maar vandaag lanceer ik met heel veel mijn website. Ik ben echt enorm fier want ik heb de site volledig zelf gemaakt.

Wat je zal merken is dat hij een totaal andere look heeft dan wat je van mij gewoon bent. Ik vertel je graag waarom!


Ik begon mijn site op te bouwen rond lavendel en lavendelkleuren. Op zich niks mis mee maar hoe verder ik vorderde hoe meer het begon te lijken op een supporters website voor Anderlecht. Ik was dus echt niet tevreden met hoe het er uitzag. Ik heb dit project dan een 3 tal weken aan de kant geschoven. Ondertussen ontdekte dat ik meer en meer naar de groen tinten naartoe getrokken werd. Dus ik deed mijn laptop open en begon mijn site te herwerken. Ik ben nu echt tevreden hoe hij er uit ziet.


Maar toen bedacht ik mij dat mijn sociale media in het lavendelthema was... Niets onoverkomelijk maar toch weer werk aan de winkel. Ook heb ik mijn Start To Oil met Naturewise handboek volledig moeten herwerken. Nu achteraf gezien was de lavendel wel mooi maar de nieuwe look is frisser en minder zwaar. Ik ben wel heel nieuwsgierig naar wat jij van de nieuwe look vind! Laat zeker je mening achter in de commentaar.


Naast dit allemaal zal ik dus ook vaker uitgebreider gaan bloggen en dit ook op de website zetten. Natuurlijk blijf ik op Instagram en Facebook ook bloggen maar soms is de plaats hierop gewoon veel te beperkt.


Ik hoop jou op deze manier nog meer te inspireren over een natuurlijk en stralend leven en je mee te nemen op dit avontuur!


Veel liefs,

Tina X

0 keer bekeken

Natuurlijk mooi en gezond

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Aanmelden voor nieuwsbrief

Thanks for submitting!

© 2020 by NatureWise. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now